Υπεγράφη η μεταγωγή του Βασίλη Δημάκη στον Κορυδαλλό

Υπεγράφη η μεταγωγή του Βασίλη Δημάκη στον Κορυδαλλό Facebook Twitter
0

Η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής εξέδωσε ανακοίνωση ότι έχει υπογράψει την επαναμεταγωγή του κρατούμενου Βασίλη Δημάκη στον Κορυδαλλό.

Με οδηγία της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής ελήφθη προφορικά η απόφαση για την έκτακτη μεταγωγή του Βασίλη Δημάκη στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως τόνισε η Γραμματεία σε ανακοίνωσή της.

Νωρίτερα ο δικηγόρος του Β. Δημάκη είχε καταγγείλει εμπλοκή και κωλυσιεργία. 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Σχετικά με δημοσιεύματα που επικαλούνται ότι η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής «αρνείται» τη μεταγωγή του κρατουμένου Δημάκη Βασιλείου, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

- με οδηγία της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, ελήφθη προφορικά, διά περιφοράς, η Απόφαση του Συμβουλίου των Φυλακών Γρεβενών για τη μεταγωγή του κρατουμένου,

- η Απόφαση, αφού υπογράφηκε στη συνέχεια, όπως προβλέπεται, από τα μέλη του Συμβουλίου, υποβλήθηκε στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής την 06-05-2020,

- ακολούθως από τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής υπογράφηκε και διατάχθηκε - κατ' εξαίρεση της συνήθους διαδικασίας μεταγωγών – η έκτακτη μεταγωγή του κρατουμένου στον Κορυδαλλό, η οποία και θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι οι ισχυρισμοί που διακινούνται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κάποιοι συγχέουν την πραγματικότητα με τη σκοπιμότητα. Την ενημέρωση με την παραπληροφόρηση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ