Η 8χρονη Αλεξία που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά ο 54χρονος που πυροβόλησε αφέθηκε ελεύθερος, με τον πατέρα της μικρής να ξεσπά στο άκουσμα της απόφασης.

 

Στον 54χρονο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα αλλά και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

 

Ο πατέρας της Αλεξίας δεν έκρυψε την οργή του για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 54χρονος και τόνισε πως δεν μπορεί να τον συγχωρήσει για αυτό που έκανε.«Απαράδεκτη απόφαση. Ντρέπομαι. Δεν με έχει πάρει ούτε τηλέφωνο. Το παιδί θα γίνει καλά. Πιστεύουμε στο Θεό, είναι στα χέρια του», είπε, όπως μετέδωσε ο Alpha.

 

Νωρίτερα μιλώντας και πάλι στους δημοσιογράφους είχε τονίσει:«Είναι να γλιτώσει με αυτό που μας έκανε; Στα καλά καθούμενα να έρθει η σφαίρα από το άλλο χωριό στο σπίτι μας; Δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου. Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη. Δεν παραδόθηκε, κρύφτηκε. Έβαλε να κρύψουν το πιστόλι».

 

 

 

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως ο μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θήβας, ο 54χρονος, που συνελήφθη για τον τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας αφέθηκε ελεύθερος ενώ φέρεται να ζήτησε συγγνώμη και είπε πως δεν περίμενε ότι η μπαλωθιά θα τραυμάτιζε το κορίτσι. Πρόσθεσε πως όταν το έμαθε πανικοβλήθηκε.

 

«Είμαι συντετριμμένος, το μόνο πράγμα που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να γίνει καλά η μικρή Αλεξία. Δε φανταζόμουν ποτέ ότι από αυτό τον πυροβολισμό θα μπορούσε να προκληθεί τέτοιο ατύχημα. Ποτέ δεν έκρυψα το όπλο. Εγώ ο ίδιος υπέδειξα στους αστυνομικούς που βρίσκεται το όπλο», είπε στην απολογία του ο 54χρονος.

 

Το όπλο του 54χρονου που τραυμάτισε με αδέσποτη σφαίρα την Αλεξία :

Ξέσπασε ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: «Ντρέπομαι. Απαράδεκτο να τον αφήσουν ελεύθερο»

 

«Το όπλο μου ήταν πάντα στο σπίτι μου στο Περιστέρι. Όταν μου είπε η αστυνομία ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχει γίνει το ατύχημα αυτό από ένα περίστροφο, αμέσως τους είπα: ελάτε μαζί μου, να σας οδηγήσω στο όπλο. Κάθε χρόνο το έχουμε σαν έθιμο στα χωριά αυτά να πυροβολούμε στον αέρα και δε μπορούσα ποτέ να διανοηθώ ότι θα γίνει αυτό το κακό. Η βολή πίστευα ότι θα πάει στα χωράφια που χωρίζουν τα δυο χωριά», κατέθεσε.