«Ξαναχτύπησε» η σπείρα των ΑΤΜ - Ανατίναξαν δύο μηχανήματα στη Βαρυμπόμπη

«Ξαναχτύπησε» η σπείρα των ΑΤΜ - Ανατίναξαν δύο μηχανήματα στη Βαρυμπόμπη Facebook Twitter
0

Η σπείρα που ανατινάζει ΑΤΜ τραπεζών για να αρπάξει τα χρήματα που περιέχουν ξαναχτύπησε, σήμερα τα ξημερώματα, στη Βαρυμπόμπη.

Οι δράστες, στις 03:20, προκάλεσαν εκρήξεις με άγνωστο τρόπο στα δύο ΑΤΜ της EUROBANK και της Εθνικής Τράπεζας, που είναι τοποθετημένα έξω από το σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», στο 20ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, με αποτέλεσμα να υποστούν εκτεταμένες ζημιές τα μηχανήματα, ενώ έσπασε και ο υαλοπίνακας του καταστήματος.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν οι δράστες κατάφεραν να πάρουν χρήματα και πόσα. Απο την Αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM