Τροχαίο στον Πλαταμώνα: Κατέληξε και ο δεύτερος 19χρονος

Τροχαίο στον Πλαταμώνα: Κατέληξε και ο δεύτερος 19χρονος Facebook Twitter
Φωτ.: Thestival
0

Κατέληξε και ο δεύτερος 19χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα στον Πλαταμώνα, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε στην εθνική οδό με δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο 19χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος, μετά το σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι επί τόπου είχε σκοτωθεί ένας 19χρονος από τον Τύρναβο και είχαν τραυματιστεί άλλα πέντε άτομα.

Ο ένας από τους τραυματίες επίσης 19 ετών νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ωστόσο σήμερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Απριλίου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα, όταν λεωφορείο ΚΤΕΛ έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ επιβατικά, τα οποία ήταν σταματημένα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επί της ΠΑΘΕ. 

Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν συνολικά 77 άτομα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ

Ελλάδα / Μαρία Καρυστιανού για αμβλώσεις μετά τις αντιδράσεις: «Διαστρεβλώθηκε σκοπίμως η απάντησή μου»

Η Μαρία Καρυστιανού χθες δήλωσε πως είναι «θέμα δημόσιας διαβούλευσης» και σήμερα ανέφερε πως «κανένα ανθρώπινο δικαίωμα δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης»
THE LIFO TEAM
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ελλάδα / Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ο εισαγγελέας απέστειλε έγγραφο στον Στέφανο Παπαδόπουλο για να μεταβεί στην Ευελπίδων και να δώσει διευκρινίσεις για το περιεχόμενο της μηνύσεώς του
THE LIFO TEAM