Δύο από τους έξι ποδηλάτες που παρασύρθηκαν από όχημα σε τροχαίο νωρίτερα σήμερα στην Πτολεμαΐδα είναι νεκροί, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ενώ τουλάχιστον ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

 

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στο 1ο χιλιόμετρο Πτολεμαΐδας – Άρδασσας όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο παρέσυρε έξι ποδηλάτες. Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά ως τώρα, ο οδηγός του ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε έξι ποδηλάτες που εκείνη την ώρα έκαναν βόλτα στο σημείο. 

 

Τραγωδία με τους ποδηλάτες στην Πτολεμαΐδα - Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες
Έξω από το νοσοκομείο οπού μεταφέρθηκαν οι ποδηλάτες

 

Τραγωδία με τους ποδηλάτες στην Πτολεμαΐδα - Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό kozan.gr, οι δύο ποδηλάτες είναι νεκροί, ενώ ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και τρεις είναι οι τραυματίες. Ελαφρύτερα τραύματα φέρονται να έχουν οι υπόλοιποι ποδηλάτες. Κατά πληροφορίες, νεκροί είναι ένας 25χρονος από χωριό του Δήμο Σερβίων κι ένας ακόμη νέος από την Έδεσσα.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες γύρω από τις συνθήκες γύρω από τις οποίες έγινε το συμβάν, στο σημείο (Πτολεμαΐδα Άρδασσα), έκαναν τη βόλτα τους περί τους 12 ποδηλάτες που είχαν χωριστεί σε δύο γκρουπ, το ένα εκ των δύο γκρουπ ποδηλατών ήταν και αυτό που χτυπήθηκε από το ΙΧ αυτοκίνητο. Το όχημα φέρεται να οδηγούσε μια γυναίκα η οποία είναι 62 ετών από την Πτολεμαΐδα.

 

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες: