Οπατέρας της 19χρονης στην Ηλιούπολη που κατήγγειλε τον αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο για μαστροπεία και τον ίδιο τον πατέρα της για βιασμό, ισχυρίστηκε, κατά την απολογία του στον ανακριτή, πως οι σοβαρότατες καταγγελίες της κακοποιημένης κόρης του «δεν ισχύουν». 

 

Να σημειωθεί ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση έχουν προφυλακιστεί συνολικά τρία άτομα - ο πατέρας που κατηγορείται ότι την βίαζε από την ηλικία των 11 ετών, ο αστυνομικός, ο οποίος επίσης κατηγορείται ότι εξέδιδε την γυναίκα, και ένας ακόμα 32χρονος. 

 

«Μία ημέρα είδα να έχει 400 ευρώ στην τσάντα της η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου. Μου είπε ότι ήταν του Ντ... Όπως μου είπε, μετά από πίεση η σύζυγός μου, αυτός έχει κάποιο ταξί δικό του και της δίνει λεφτά και μετά από μία μέρα, εκείνη του τα δίνει πίσω» φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο πατέρας της κοπέλας που ξέφυγε, ξυλοκοπημένη, με την βοήθεια μιας σερβιτόρας σε καφετέρια της γειτονιάς.

 

«Η κόρη μου δεν μου γνώρισε το Ντ..., εγώ ζήτησα από το γιο μου να βρει το τηλέφωνό του από το κινητό της, όπως και έγινε», είπε ακόμη ο ίδιος. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος πατέρας, ανέφερε ότι γνώρισε τον άνδρα αυτόν.

 

«Του τηλεφώνησα την επόμενη ημέρα και κανονίσαμε να συναντηθούμε (...) Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα, είχα βρει μέσα στο δωμάτιό της και χασίς και μία ουσία που έμαθα ότι ήταν κοκαΐνη σε ήπια μορφή. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ή θα έπρεπε να τη χτυπήσω πράγμα που δεν μπορώ να κάνω ποτέ ή να την κλειδώσω ή να κάνω το βλάκα, έκανα το τελευταίο», φέρεται να ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, την ώρα που βρίσκεται αντιμέτωπος με πλήθος κατηγοριών.