Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τις νησίδες Λέβιθα και Μαυριά

Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τις νησίδες Λέβιθα και Μαυριά Facebook Twitter
(φωτογραφία αρχείου)
0

Ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε το μεσημέρι πάνω από τις νησίδες Λέβιθα και Μαυριά, δυτικά της Καλύμνου.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, στις 15:34 ζεύγος τουρκικών F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσεως πετώντας μεταξύ Χίου και Σάμου.

Στις 15:49 πέταξε πάνω από τα Λέβιθα στα 26.500 πόδια και ένα λεπτό αργότερα πέταξε πάνω από τα Μαυριά - δυτικά των Λεβίθων - στα 26.000 πόδια. Το ζεύγος των τουρκικών αεροσκαφών εξήλθε του FIR Αθηνών στις 16:26, πετώντας ανατολικά της Ρόδου.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά. Υπενθυμίζεται ότι τουρκικά αεροσκάφη είχαν πετάξει πάνω από τα Μαυριά στα 25.000 πόδια το μεσημέρι της 14ης Ιουνίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΙΤΙΑ

Ελλάδα / Πώς έγινε η έκρηξη στη Βιολάντα: Το πιο πιθανό σενάριο για τα αίτια - Γιατί ψάχνουν τους σωλήνες παροχής αερίου

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού αναζητά τα ακριβή αίτια, ενώ στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται η ακαριαία ανάφλεξη που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας
THE LIFO TEAM
ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Νέα ανακοίνωση για τις οικογένειες των θυμάτων - «Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα»

Πρόκειται για την τρίτη ανακοίνωσή της, ενημερώνοντας για τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων, πέραν των νόμιμων αποζημιώσεων που θα λάβουν
THE LIFO TEAM