Τουρκικά αεροσκάφη και ελικόπτερο παραβίασαν το FIR Αθηνών

Τουρκικά αεροσκάφη και ελικόπτερο παραβίασαν το FIR Αθηνών Facebook Twitter
0

Δύο τουρκικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και ένα ελικόπτερο εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης, στην περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου. 

Τα τουρκικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας αναγνωρίστηκαν, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ. Δύο παραβιάσεις του των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών καταγράφηκαν στην περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου και το περασμένο Σάββατο. 

Σε εκείνη την περίπτωση εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης ένα τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM