Την ερχόμενη Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ο 32ος Γύρος της Αθήνας, που αποτελεί τον μεγαλύτερο μαζικό αγώνα δρόμου στην πρωτεύουσα από το 1982. 


Ο Γύρος της Αθήνας, διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να τρέξουν ακολουθώντας μια διαδρομή «ανάμεσα στα ωραιότερα κτίρια και μνημεία της Αθήνας, χωρίς χρόνους και χρονόμετρα για τη χαρά της συμμετοχής και την ευεξία που δίνει η άθληση».


Φέτος, η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία Συντάγματος στις 10 το πρωί και θα υπάρχουν δύο διαδρομές: μία των 10 χιλιομέτρων (εκκίνηση από το ύψος της Ερμού) και μία των 5χιλιομέτρων (εκκίνηση από Λ. Αμαλίας – μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη).


Ο τερματισμός όλων των διαδρομών θα γίνει στην Πλατεία Συντάγματος.


Στον αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 15 ετών, ενώ στα 5 χιλιόμετρα μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 12 ετών.

 

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές έως την Παρασκευή (11μ.μ) , στο www.opanda.gr, ενώ την ημέρα του αγώνα θα πραγματοποιούνται εγγραφές και για τις δύο διαδρομές στη γραμματεία του αγώνα, από 08:30 π.μ. έως 09:30 π.μ. στην πλατεία Συντάγματος.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr