Τηλεφώνημα για βόμβα σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι

Τηλεφώνημα για βόμβα σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι Facebook Twitter
0

Άγνωστος τηλεφώνησε σε ενημερωτική ιστοσελίδα και προειδοποίησε για βόμβα σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι.

Όπως μεταδίδει το enikos.gr, άγνωστος τηλεφώνησε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στα γραφεία του μέσου, λίγο μετά τις 17:30, και ισχυρίστηκε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι που ωστόσο δεν κατονομάζεται.

Έδωσε μάλιστα χρονικό περιθώριο για την ενεργοποίηση του εκρηκτικού μηχανισμού. Οι αρχές και η διοίκηση του έχουν ήδη ενημερωθεί για το απειλητικό τηλεφώνημα και προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

Ελλάδα / Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

«Υπάρχουν πιθανότητες 70% να εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
LIFO NEWSROOM