Τη Δευτέρα η κηδεία του Mad Clip

Τη Δευτέρα η κηδεία του Mad Clip Facebook Twitter
Φωτογραφία: Εβίτα Σκουρλέτη / LifO
0

Τη Δευτέρα θα γίνει η κηδεία του Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης, στη Βουλιαγμένη. 

Η κηδεία του τράπερ, που έφυγε σε ηλικία μόλις 34 ετών, θα γίνει στο Παλαιό Φάληρο τη Δευτέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records. 

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Mad Clip. Η αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής στην οποία ο τράπερ έχασε τον έλεγχο της Porsche 911, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση στην οποία τραυματίστηκε θανάσιμα. 

Ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς εκτίμησε ότι δεν υπήρχε εμπλοκή άλλου οχήματος στο δυστύχημα. Αναφερόμενος σε βίντεο της πρόσκρουσης που έχει δει, δήλωσε χθες στο Mega: 

«Μετά το φανάρι, λιγότερο από 200 μέτρα, η Porsche είναι μπροστά και το Audi πίσω, γύρω στα 25-30 μέτρα. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν ακουμπήσει τα δύο αυτοκίνητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε κανένα άλλο όχημα». 

Ο κ. Μαδιάς πιθανολόγησε ότι μπορεί μετά τη στροφή να συνέβη κάτι σωματικά στον οδηγό και να έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Παράλληλα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να έσκασε λάστιχο του αυτοκινήτου γιατί σε τέτοια περίπτωση «αδειάζει ο αέρας και τα χείλη της ζάντας θα είχαν σκάψει την άσφαλτο». Επίσης, εκτίμησε ότι δεν υπήρξε κάποια μηχανική βλάβη στο όχημα. 

Για τον πραγματογνώμονα, η πιο πιθανή εξήγηση είναι να έπαθε κάτι ο οδηγός, ή να πάτησε αυτόματα φρένο για ανεξήγητο λόγο.

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός του Audi R8 εμφανίστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης, καθώς οι αρχές αναζητούσαν το όχημα που κινούνταν στο σημείο του δυστυχήματος. 

Ο οδηγός φέρεται να επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν στο σημείο και να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε καμία σχέση με το δυστύχημα και ότι δεν ενεπλάκη σε κόντρες με την Porsche του Mad Clip. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ