Θρίλερ με τη μυστηριώδη εξαφάνιση 17χρονου στην Κρήτη

Θρίλερ με τη μυστηριώδη εξαφάνιση 17χρονου στην Κρήτη Facebook Twitter
0
Θρίλερ στην Κρήτη με την εξαφάνιση του 17χρονου Βασίλη Σφακιανάκη που ξεκίνησε πριν από δυο 24ωρα. Η αδελφή του  ζητάει από όσους γνωρίζουν στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν να ενημερώσουν την αστυνομία, μιλώντας στο newsit.gr για το χρονικό της εξαφάνισης του αδελφού της: 
»Ο Βασίλης έφυγε από το σπίτι τον απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. Έφυγε στις 18.00 επέστρεψε σπίτι μετά από λίγες ώρες και ο πατέρας μας τον ρώτησε που είχε πάει. Εκείνος απάντησε πως ήταν σε ένα φίλο του για να τον ρωτήσει κάτι. Μετά έφυγε λέγοντας πως θα πάει μία βόλτα. Τρεις ώρες αργότερα άρχισε να τον παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας μου αλλά δεν τον έβρισκε. Από τότε έχει εξαφανιστεί. Την τελευταία φορά μας είπε ότι θα πάει σε ένα μαγαζί φίλου του, που όμως Τετάρτη απόγευμα ήταν κλειστό. Δεν το σκεφτήκαμε όμως και ο Βασίλης έφυγε».
Σύμφωνα με την ίδια, επικοινωνία υπήρξε τελικά μετά από λίγες ώρες, αλλά ο αδερφός της δεν ήθελε να δώσει περισσότερες πληροφορίες: »Τα ξημερώματα της Πέμπτης σήκωσε το τηλέφωνο και απαντούσε μονολεκτικά. Λίγες ώρες αργότερα διέγραψε τη σελίδα του στο facebook. Πριν από λίγο μάθαμε ότι το βράδυ της Τετάρτης ταξίδεψε με πλοίο της ΑΝΕΚ για Αθήνα. Αυτό το μάθαμε από την αστυνομία. Φοβόμαστε ότι υπάρχει άτομο που προσπαθεί να τον απομακρύνει από την οικογένειά μας. Η Κρήτη του άρεσε και δεν υπήρχε λόγος να φύγει».
»Οι φίλοι του με ρωτούσαν αν είχε τσακωθεί με τον πατέρα του. Τσακωμοί υπήρχαν τις προηγούμενες μέρες αλλά τα πράγματα δεν ξέφευγαν ποτέ. Φοβάμαι για τον Βασίλη και ελπίζω να είναι καλά» καταλήγει η Μαριάννα Σφακιανάκη.
Για την υπόθεση υπάρχει στενή συνεργασία αστυνομικών από την Κρήτη με συναδέλφους τους από την Αθήνα, που αξιολογούν πληροφορίες σε μια προσπάθεια να ξεδιαλύνουν το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την υπόθεση…
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ