Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχος ενοικίασε σε φοιτήτρια διαμέρισμα με κρυφή κάμερα

Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχος ενοικίασε σε φοιτήτρια διαμέρισμα με κρυφή κάμερα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή καταδικάστηκε ένας συνταξιούχος, επειδή νοίκιασε σε φοιτήτρια διαμέρισμα, μέσα στο οποίο αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε κρυφή κάμερα.

Η υπόθεση δικάστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, το οποίο έκρινε ένοχο με ελαφρυντικό τον ιδιοκτήτη ακινήτου, κατηγορούμενο για «αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης», ενώ ο ίδιος, μετά την έφεση που άσκησε, αφέθηκε ελεύθερος.

Η νεαρή μισθώτρια διαπίστωσε το Φεβρουάριο του 2017 την ύπαρξη της μικροσκοπικής κάμερας, που ήταν τοποθετημένη στο εσωτερικό του θυροτηλεφώνου και αμέσως απευθύνθηκε στις διωκτικές αρχές.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο είπε ότι ο ιδιοκτήτης γνώριζε λεπτομέρειες για τη ζωή της που δεν θα μπορούσε να γνωρίζει εάν δεν την παρακολουθούσε.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος που έμενε στον πάνω όροφο του διαμερίσματος, παραδέχθηκε ότι ήταν εις γνώσιν του η ύπαρξη της κάμερας, αλλά αρνήθηκε ότι αυτή ήταν σε λειτουργία και κατέγραφε την καθημερινότητα της φοιτήτριας.

Απέδωσε δε την ύπαρξη της στην παλιότερη εκμετάλλευση του ακινήτου ως βιοτεχνίας.

Κατά την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε η ύπαρξη βίντεο στην κατοχή του ιδιοκτήτη, αλλά το δικαστήριο δέχθηκε ότι η κάμερα ήταν εν λειτουργία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΒΡΟΧΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Περιμένουμε μεγάλο όγκο νερού - Εκτιμήσεις για εκατοντάδες τόνους ανά στρέμμα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για τον καιρό, ανέφερε πως τα βαρομετρικά χαμηλά δημιουργούνται από την «επαφή» της πολικής, αέριας μάζας με τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου
LIFO NEWSROOM
Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Ελλάδα / Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Η Κατερίνα Μαλά, που σώθηκε από τις φλόγες, υποστηρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Τσίπρας περιγράφει τα γεγονότα θυμίζει μυθιστορηματική αφήγηση, απομακρυσμένη από τη σκληρή πραγματικότητα της ημέρας εκείνης
LIFO NEWSROOM