Θεσσαλονίκη: Πήραν με τη βία συγγενή τους που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Πήραν με τη βία συγγενή τους που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Facebook Twitter
Εurokinissi
0

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δύο άτομα, τα οποία κατηγορούνται ότι πήγαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και πήραν συγγενή τους που νοσηλευόταν με κορωνοϊό.

Η αποκάλυψη έγινε όταν αστυνομικοί μετέβησαν στο νοσοκομείο έπειτα από καταγγελία για επεισόδια. Εκεί, σύμφωνα με την Αστυνομία, ενημερώθηκαν από τη διοίκηση του νοσοκομείου ότι ορισμένα άτομα κατάφεραν με τη βία να «απαγάγουν» τον 62χρονο συγγενή τους, ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό, σε απλή κλίνη.

Τα δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και για παραβίαση μέτρων πρόληψης ασθενειών, συνελήφθησαν έξω από το νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Ελλάδα / Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Το ποσοστό των γυναικών που βίωσαν σεξουαλική βία ως παιδιά στην Ελλάδα ανέρχεται σε 12,1% και το ποσοστό των ανδρών 15,3% - Παγκόσμια έρευνα με επικεφαλής την Ελληνίδα Εμμανουέλα Γακίδου
LIFO NEWSROOM