Θεσσαλονίκη: Νεκρός κυνηγός - Δέχτηκε κατά λάθος σκάγια από όπλο συγγενή

Θεσσαλονίκη: Νεκρός κυνηγός - Δέχτηκε κατά λάθος σκάγια από όπλο συγγενή Facebook Twitter
0

Μοιραία κατάληξη είχε για ένα 46χρονο κυνηγό η βραδινή εξόρμηση, μαζί με δύο συγγενικά του πρόσωπα, για αγριογούρουνα στην περιοχή Βασιλούδι του Δήμου Λαγκαδά, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος άνδρας, υπό συνθήκες που ερευνώνται, φέρεται να δέχθηκε κατά λάθος τα σκάγια 57χρονου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 11 το βράδυ οι τρεις συγγενείς πήγαιναν για κυνήγι με τρακτέρ. Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, το τρακτέρ οδηγούσε άνδρας, 61 ετών, ενώ στο πίσω μέρος κάθονταν ο 57χρονος αδελφός του και ο 46χρονος γαμπρός τους. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 57χρονος έπεσε από το αγροτικό όχημα και τότε το κυνηγετικό όπλο που κρατούσε φέρεται να εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 46χρονο.

Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν και εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από τις τοπικές αστυνομικές Αρχές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΙΤΙΑ

Ελλάδα / Πώς έγινε η έκρηξη στη Βιολάντα: Το πιο πιθανό σενάριο για τα αίτια - Γιατί ψάχνουν τους σωλήνες παροχής αερίου

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού αναζητά τα ακριβή αίτια, ενώ στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται η ακαριαία ανάφλεξη που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας
THE LIFO TEAM
ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Νέα ανακοίνωση για τις οικογένειες των θυμάτων - «Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα»

Πρόκειται για την τρίτη ανακοίνωσή της, ενημερώνοντας για τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων, πέραν των νόμιμων αποζημιώσεων που θα λάβουν
THE LIFO TEAM