Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα οδηγούσε σχολικό λεωφορείο

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα οδηγούσε σχολικό λεωφορείο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα οδηγούσε σχολικό λεωφορείο ένας 51χρονος άνδρας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί, καθώς δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ ήταν μεθυσμένος όπως έδειξε το αλκοτέστ. 

Το δίπλωμα οδήγησης μάλιστα του είχε αφαιρεθεί προ δεκαπενθημέρου, όταν διαπιστώθηκε πως οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Πρόκειται για 51 ετών άνδρα, ο οποίος «έπεσε» το πρωί σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας, αφού προηγουμένως μετέφερε τους μαθητές στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, όπου εργάζεται. Όταν οι τροχονόμοι τον υπέβαλαν σε μέτρηση, προέκυψε ότι είχε καταναλώσει πάλι αλκοόλ, πέραν του επιτρεπτού ορίου και γι' αυτό και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.

Παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (για οδήγηση άνευ άδειας ικανότητας).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

Ελλάδα / Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Μήπως πρέπει να τον πάνε να τον δουν κάποιοι; Η μαμά του παιδιού μου μίλησε πολύ άσχημα ότι εγώ φταίω. Εγώ φταίω που το παιδάκι με άγγιξε;» ανέφερε σε νέες δηλώσεις της η εκπαιδευτικός
LIFO NEWSROOM