Θεσσαλονίκη: Φιλοζωική επικήρυξε για 3.000 ευρώ τον άνδρα που ποδοπάτησε μέχρι θανάτου το νεογέννητο γατάκι

Θεσσαλονίκη: Φιλοζωική επικήρυξε για 3.000 ευρώ τον άνδρα που ποδοπάτησε μέχρι θανάτου το νεογέννητο γατάκι Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Η Φιλοζωική οργάνωση «Νοιάζομαι» στη Θεσσαλονίκη επικήρυξε με 3.000 ευρώ τον άνδρα που φέρεται σε βίντεο να ποδοπατά μέχρι θανάτου ένα γατάκι.

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και απασχόλησε τα Μέσα όταν η φιλοζωική δημοσιοποίησε το γεγονός μαζί με σχετικό βίντεο από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν τον άνδρα να ελέγχει γύρω του και μετά να ποδοπατά το νεογέννητο γατάκι μέχρι θανάτου.

Το αδέσποτο γατάκι 1,5 μόλις μηνών, βρήκε φρικτό θάνατο από τον άνδρα, ο οποίος αφού το κυνήγησε, το πάτησε και ακόμη κι όταν το τραυματισμένο ζώο σύρθηκε για να κρυφτεί, τότε το ξαναπάτησε αποτελειώνοντάς το.

Η πράξη του που έγινε στα τέλη Αυγούστου, καταγράφηκε σε κλειστό κύκλωμα διπλανού καταστήματος και το βίντεο ήρθε στην κατοχή της φιλοζωικής οργάνωσης που προχώρησε στη συνέχεια στην καταγγελία του γεγονότος στην αστυνομία .

«Έκτοτε όμως επειδή δεν είχαμε καμία ενημέρωση για την πορεία της καταγγελίας, στις 12 Σεπτεμβρίου και σε μια προσπάθεια να γίνει γνωστή η ταυτότητα του κτήνους, δημοσιεύτηκε το βίντεο σε όλα Μ.Μ.Ε και σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα παρακολούθησε τις σκηνές φρίκης»», όπως καταγγέλλει η κ Εύη Καλαϊντζίδου από τη «Νοιάζομαι».

Από τότε όμως δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την ταυτότητα του δράστη και σε μια τελευταία προσπάθεια να βρεθεί, τα μέλη της φιλοζωικής, προχωρούν σε επικήρυξή του προκειμένου να δοθούν, έστω και ανώνυμα, πληροφορίες.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία οδήγησε στις δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Ελλάδα / Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα: Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία και οι δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Δύο εκατ. κόστισε η διπλή δολοφονία στη Βάρη το 2020 - Για 60 ανθρωποκτονίες σε όλη την Ευρώπη κατηγορούνται οι εμπλεκόμενοι μαφιόζοι
NEWSROOM