Θεσσαλονίκη: Έκλεισε η Εγνατία - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την πορεία αντιεξουσιαστών κατά της ΧΑ

Θεσσαλονίκη: Έκλεισε η Εγνατία - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την πορεία αντιεξουσιαστών κατά της ΧΑ Facebook Twitter
0

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου και αντιφασιστικών οργανώσεων, που συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στο άγαλμα του Βενιζέλου.


Η πορεία πραγματοποιείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για εκδήλωση που διοργανώνουν μέλη της Χρυσής Αυγής, μπροστά στα γραφεία της, στην οδό Καζαντζάκη, κοντά στα Δικαστήρια.


Οι συμμετέχοντες στην πορεία, μέσω της Εγνατίας κινούνται προς τα δυτικά, προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Εκεί έχουν συγκεντρωθεί μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής για την ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης στον Μ. Αλέξανδρο, όπως έχουν ανακοινώσει.


Η οδός Εγνατία είναι προς τον παρόν κλειστή. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

πηγή: ΑΠΕ/ ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Ελλάδα / Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Εν αναμονή της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
THE LIFO TEAM