Θεσσαλονίκη: Άντρας παρενοχλούσε σεξουαλικά 9χρονη σε στάση λεωφορείου

Θεσσαλονίκη: Άντρας παρενοχλούσε σεξουαλικά 9χρονη σε στάση λεωφορείου Facebook Twitter
0

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης οδηγείται ο άντρας που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά 9χρονη, την ώρα που εκείνη βρισκόταν σε στάση λεωφορείου μαζί με τη μητέρα της.

Το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη, χθες, στις 3.10 το απόγευμα στη στάση Αντιγονιδών του ΟΑΣΘ, επί της οδού Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα μόλις αντιλήφθηκε ότι ο άντρας είχε αρχίσει να χαϊδεύει την κόρη της, αντέδρασε, τον έσπρωξε με δύναμη και τον έριξε κάτω.

Η μητέρα της ανήλικης κάλεσε την Αμεση Δράση και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που προσήγαγαν τον 67χρονο.

Ο άντρας είναι 67 ετών και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία μετά την καταγγελία.

Μετά την εξέτασή του από την Αστυνομία συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, με την οποία οδηγείται στην εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αθώοι υπάλληλοι κλαμπ που επέτρεψαν την είσοδο σε ανήλικους - Επέδειξαν πλαστές ταυτότητες

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αθώοι υπάλληλοι κλαμπ που επέτρεψαν την είσοδο σε ανήλικους - Επέδειξαν πλαστές ταυτότητες

Όπως αποδείχθηκε, τα παιδιά είχαν παραποιήσει τις ταυτότητές τους για να τους επιτραπεί η είσοδος στο κέντρο - Ο ένας από τους τρεις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω μέθης
LIFO NEWSROOM