Θεσσαλονίκη: Έπνιξε την αδελφή του με σακούλα και κάλεσε την ΕΛΑΣ για να ομολογήσει

Θεσσαλονίκη: 50χρονος έπνιξε την 65χρονη αδελφή του στη Χαριλάου Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Ένας 50χρονος άνδρας έπνιξε την 60χρονη αδελφή του με σακούλα στη Θεσσαλονίκη και λίγο αργότερα κάλεσε την άμεση δράση για να ομολογήσει τον φόνο. 

Το έγκλημα έγινε σε διαμέρισμα στην οδό Αλεξανδρείας, στην περιοχή Χαριλάου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στη γυναίκα, χρησιμοποιώντας πλαστική σακούλα.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή και συνέλαβαν τον 50χρονο, ο οποίος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο δράστης έμενε στο ίδιο σπίτι με την 60χρονη.
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΒΡΟΧΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Περιμένουμε μεγάλο όγκο νερού - Εκτιμήσεις για εκατοντάδες τόνους ανά στρέμμα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για τον καιρό, ανέφερε πως τα βαρομετρικά χαμηλά δημιουργούνται από την «επαφή» της πολικής, αέριας μάζας με τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου
LIFO NEWSROOM
Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Ελλάδα / Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Η Κατερίνα Μαλά, που σώθηκε από τις φλόγες, υποστηρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Τσίπρας περιγράφει τα γεγονότα θυμίζει μυθιστορηματική αφήγηση, απομακρυσμένη από τη σκληρή πραγματικότητα της ημέρας εκείνης
LIFO NEWSROOM