Θεοφάνεια στον Πειραιά του 1920

Θεοφάνεια στον Πειραιά του 1920 Facebook Twitter
Πειραιάς - Μπροστά στο Δημαρχείο (περ. 1920)
0

Πιθανολογώ ότι πρόκειται για εορτασμό των Θεοφανείων ή αποβίβαση κάποιων επισήμων επισκεπτών και κλίνω προς το πρώτο γιατί απ' όσο ξέρω, οι επίσημοι την εποχή εκείνη αποβιβάζονταν στο Ν. Φάληρο.


Πίσω από το πλήθος η Κεντρική Δημοτική Αγορά, που κατεδαφίστηκε το 1968 για να υψωθεί στις αρχές της δεκαετίας του '70, ο αποτυχημένος «Πύργος» του Πειραιά. Έκτοτε οι δημοτικές ηγεσίες του Πειραιά, προσπαθούν, χωρίς αποτέλεσμα, να βρουν λύση για την αξιοποίηση του εγκαταλελειμμένου αυτού κτιρίου. Η αξιοποίησή του μαζί με άλλα εγκαταλελειμμένα ακίνητα στο Δήμο περιλαμβάνεται στις ενέργειες του υπό εκπόνηση ΣΟΑΠ (Σχεδίου Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης) για το Δ. Πειραιά.

Σταυρ. Μπαλ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM