ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» της ανακρίτριας η φράση που έγραψε η Τζωρτζίνα σε ζωγραφιά

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» της ανακρίτριας η φράση που έγραψε η Τζωρτζίνα σε ζωγραφιά Facebook Twitter
0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα, με τις Αρχές να βάζουν στο «μικροσκόπιο» τα όσα «μαρτυρούν» οι ζωγραφιές που είχε κάνει η 9χρονη Τζωρτζίνα, για τη δολοφονία της οποίας κατηγορείται η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό» είχε γράψει σε μία από τις ζωγραφιές της, με τις Αρχές να επιχειρούν να αποκωδικοποιήσουν το γρίφο της φράσης αυτής των οκτώ λέξεων. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Alpha για το θέμα έχει ζητηθεί να κληθεί παιδοψυχολόγος.

Η συγκεκριμένη ζωγραφιά περιλαμβάνει τέσσερα πλαίσια, δύο μικρούς κύκλους και δύο καρδούλες. Στο πλαίσιο αυτό η 9χρονη έχει τοποθετήσει ανθρώπινες μορφές, εκ των οποίων οι δύο είναι μουτζουρωμένες, ενώ οι άλλες δύο μοιάζουν με μικρά κορίτσια που έχουν φωτοστέφανα στο κεφάλι.  Υπάρχει κι ένα τρίτο κοριτσάκι, το οποίο είναι ζωγραφισμένο εκτός πλαισίου, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

Η συγκεκριμένη ζωγραφιά είναι μεταξύ αυτών που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ κατασχέθηκαν και εντάχθηκαν στη δικογραφία, καθώς κρίθηκε ότι παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Ελλάδα
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ