Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Η μαρτυρία που αναμένεται να φέρει ραγδαίες εξελίξεις

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Το ένα ''μιλάει'' από τον τάφο του» - Θέμα χρόνου οι εξελίξεις Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το θάνατο των τριών παιδιών μίας οικογένειας από την Πάτρα, με τις επόμενες ημέρες να χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα κρίσιμες για την υπόθεση.

Μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη προανήγγειλε σημαντικές εξελίξεις, σχολιάζοντας μία πληροφορία που έλαβε για την υπόθεση κατά τη διάρκεια της τηλεοπτική εκπομπής «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευής 18 Μαρτίου. Η ίδια ακούστηκε σοκαρισμένη να λέει πως «ένα από τα τρία παιδιά, φαίνεται να “μιλάει” (στους ερευνητές) μέσα από τον τάφο του».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή, ένα σημαντικό στοιχείο που έχει βρεθεί κατά τη διάρκεια της εξονυχιστικής έρευνας, μένει να εδραιωθεί για να φωτιστεί η αλήθεια.

Σύμφωνα με την εκπομπή καθοριστική φαίνεται πως θα είναι η εβδομάδα που ακολουθεί για την υπόθεση καθώς οι έρευνες για τις συνθήκες των θανάτων τους φαίνεται πως μπαίνουν στην τελική ευθεία. Στις έρευνες θα ενταχθεί και το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης της Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας από την Πάτρα, με τους επιστήμονες να πιστεύουν ότι θα λάβουν τις απαντήσεις που θέλουν, καθώς τα δεδομένα έχουν αναλυθεί εξονυχιστικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ