Τέλος το SMS για τις μετακινήσεις από 15 Μαΐου

Τέλος το SMS από 15 Μαΐου Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την κατάργηση της αποστολής SMS για μετακινήσεις προανήγγειλε ο Γιώργος Γεωργαντάς, ενώ εκτίμησε ότι εντός του Μαΐου θα λειτουργήσουν συνολικά «περίπου 1200 εμβολιαστικά κέντρα». 

«Με κατάργηση της απαγόρευσης των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και το άνοιγμα του τουρισμού θα σταματήσει και η χρήση του SMS» δήλωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στον ΣΚΑΪ. Διευκρίνισε ωστόσο πως σε κάθε περίπτωση περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις επί του ζητήματος ωστόσο εκτιμά πως αυτό θα γίνει έτσι ακριβώς όπως έχει ήδη αναγγελθεί.

«Κάναμε ένα ρεκόρ κι η αλήθεια είναι ότι ήταν ένας προγραμματισμός που εξελίχθηκε με απόλυτη επιτυχία» δήλωσε σχετικά με τον αριθμό των εμβολιασμών που πραγματοποιήθηκαν  χθες ενώ παράλληλα εκτίμησε πως θα κινηθούμε σε επίπεδα άνω των 100.000 την ημέρα. Διευκρίνισε εντός του Μαΐου θα λειτουργήσουν συνολικά περί τα 1200 εμβολιαστικά κέντρα, ενώ υπενθύμισε πως χθες άνοιξε η πλατφόρμα ενδιαφέροντος για τους ιδιωτικούς φορείς υγείας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Γεωργαντά η Ελλάδα θα έχει ξεπεράσει τους 5,5 εκατ. εμβολιασμούς έως το τέλος Μαΐου και εντός Ιουνίου «θα μπορούμε να μιλάμε για τις συνθήκες που θα επιτρέπουν να πούμε για ουσιαστικό και ισχυρό τείχος ανοσίας». Σύμφωνα με τον ίδιο προγραμματισμός είναι τον Ιούνιο να μπορούν να εμβολιαστούν όλοι οι ενήλικοι.
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ