Συνελήφθησαν 11 αλλοδαπές γυναίκες σε Νοσοκομείο του Πειραιά

Συνελήφθησαν 11 αλλοδαπές γυναίκες σε Νοσοκομείο του Πειραιά Facebook Twitter
Paleologos Nick / SOOC
2

Εχθές το βράδυ, κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Αλλοδαπών Πειραιά διενέργησε αιφνιδιαστικό έλεγχο σε νοσοκομείο Πειραιά και προχώρησε στη σύλληψη 11 αλλοδαπών γυναικών που εργάζονταν παράνομα στο νοσοκομείο ως αποκλειστικές νοσοκόμες.

Οι γυναίκες, με καταγωγή από τη Γεωργία, την Αλβανία και το Καζακστάν, δεν διέθεταν πτυχίο σχολής αδελφών νοσοκόμων, άδεια άσκησης επαγγέλματος της αρμόδιας αρχής, βιβλιάρια υγείας και δεν ήταν εγγεγραμμένες στο μητρώο αποκλειστικών νοσοκόμων του νοσοκομείου, ενώ τρεις από αυτές είχαν έγγραφα παραμονής για τη χώρα μας.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΥΠΑ

Ελλάδα / Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Τι προκάλεσε αυτόν τον «διαρκή θόρυβο» στις συχνότητες

Ο διοικητής της ΥΠΑ εξηγεί τι συνέβη στα ελληνικά αεροδρόμια πριν πέντε ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η Υπηρεσία, επισημαίνοντας πως δεν υπήρξε ζήτημα ασφάλειας πτήσεων
THE LIFO TEAM