Συνέλαβαν καθηγητή στην Κρήτη μετά από καταγγελίες για ασέλγεια σε μαθήτριες

Συνέλαβαν καθηγητή στην Κρήτη μετά από καταγγελίες για ασέλγεια σε μαθήτριες Facebook Twitter
0

Σάλος έχει προκληθεί στην Κρήτη μετά από σύλληψη καθηγητή για πιθανή εμπλοκή του σε υπόθεση ασέλγειας ανήλικων μαθητριών. Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Σύμφωνα με τις γνωστές πληροφορίες από τα τοπικά μμε, ο 57χρονος Χανιώτης καθηγητής οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων όπου χτες συνελήφθη με τις συγκεκριμένες κατηγορίες να τον βαραίνουν.

Σημειώνεται πως οι καταγγελίες αφορούν περιστατικά τα οποία έχουν σημειωθεί στο παρελθόν, καθώς σήμερα κάποια από τα παιδιά έχουν ενηλικιωθεί.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα και η εξέταση για την εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς όπως φαίνεται οι κατηγορίες αφορούν παραπάνω από ένα περιστατικά.

Ο εν λόγω 57χρονος εκπαιδευτικός είναι καθηγητής μέσης εκπαίδευσης σε ιδιωτικό φροντιστήριο της πόλης, όπου φαίνεται να έχουν συμβεί τα καταγγελλόμενα γεγονότα.

Η προανάκριση σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές συνεχίζεται, ενώ τις επόμενες ώρες ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Με πληροφορίες από zarpanews

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με την αστυνομία παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, αφού δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του
LIFO NEWSROOM