Συναγερμός στο λιμάνι του Πειραιά - Απέδρασαν 4 κρατούμενοι

Συναγερμός στο λιμάνι του Πειραιά - Απέδρασαν 4 κρατούμενοι Facebook Twitter
SOOC
1

Τέσσερις κρατούμενοι που βρίσκονταν υπό μεταγωγή στις φυλακές του Ηρακλείου Κρήτης κατάφεραν να αποδράσουν λίγο μετά τις 8 μ.μ στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι δύο από τους τέσσερις συνελήφθησαν λίγο αργότερα ενώ ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει το Λιμενικό και η αστυνομία του Πειραιά, προκειμένου να συλλάβουν και τους υπόλοιπους. 

Προς το παρόν, άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι κρατούμενοι κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο που τους μετέφερε στον Πειραιά.

Στο σημείο επικρατεί μεγάλη αναστάτωση ενώ αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο και για πυροβολισμούς στο γκαράζ του πλοίου με προορισμό την Κρήτη. 

Η αστυνομία μετέφερε συνολικά 11 κρατούμενους από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές του Ηρακλείου.

Ενώ επιβιβάζονταν στο πλοίο, τέσσερις από τους κρατούμενους κινήθηκαν προς την έξοδο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί άρχιζαν να φωνάζουν στους λιμενικούς που βρίσκονταν επίσης στο σημείο ότι τέσσερις κρατούμενοι επιχειρούσαν να αποδράσουν.

Ο ένας εκ των δραπετών συνελήφθη σχεδόν αμέσως από ένστολους του λιμενικού ενώ ένας ακόμα ακινητοποιήθηκε έξω από το λιμάνι.

Σε όλους τους αξιωματικούς των δυνάμεων ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή έχουν μοιραστεί φωτογραφίες των δύο δραπετών που εξακολουθούν καταζητούνται.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM