Συναγερμός για την εξαφάνιση μητέρας και βρέφους στα Γιαννιτσά

Συναγερμός για την εξαφάνιση μητέρας και βρέφους στα Γιαννιτσά Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση μιας μητέρας και του έξι μηνών βρέφους της στα Γιαννιτσά.  

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 15/5/2019 και ώρα 12:00, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Γιαννιτσά, η Πάλλιου Παναγιώτα 31 ετών μαζί με την κόρη της Ντίνκε Ιωάννα, 6 μηνών. Η Πάλλιου Παναγιώτα έχει καστανά μαλλιά και μάτια, ύψος 1.68 μ. και βάρος 60 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, γκρι μπλούζα, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια. Η κόρη της, Ντίνκε Ιωάννα, έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ροζ φορμάκι.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε στις 16/5/2019, μεσημβρινές ώρες για την εξαφάνιση της μητέρας και του παιδιού και, κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής, που έλαβε σήμερα 17/5/2019 μεσημβρινές ώρες, προέβη στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισης της μητέρας και λόγω προβλημάτων υγείας του βρέφους που μπορεί να θέσουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM