Συλλήψεις δύο ανδρών για ληστείες σε βάρος ανηλίκων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά

Συλλήψεις δύο ανδρών για ληστείες σε βάρος ανηλίκων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Στη σύλληψη δύο ανδρών προχώρησαν οι Αρχές στον Πειραιά, για ληστείες που διέπρατταν σε βάρος ανηλίκων.

Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, συνέλαβαν έναν 22χρονο και έναν 23χρονο, για ληστείες με θύματα ανήλικους στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δρούσαν από το Νοέμβριο του 2023 και για αυτό  συστάθηκε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε πως οι δύο δράστες διέπρατταν τις ληστείες είτε μεμονωμένα είτε σε ομάδα και επέλεγαν κυρίως ανήλικα θύματα, για να πετύχουν πιο εύκολα το σκοπό τους. Με την απειλή χρήσης μαχαιριού ή άλλων αντικείμενων, αφαιρούσαν από τα ανήλικα θύματα τα κινητά τους τηλέφωνα.

Παράλληλα, αναζητείται και ένας συνεργός τους, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας της εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις. Στους δύο συλληφθέντες απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ληστείες κατ' επάγγελμα, κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε βάρος ανηλίκων και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM