Συλλαλητήριο για τα Τέμπη: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία, άνοιξε ο σταθμός στο Σύνταγμα - 5 συλλήψεις

Συλλαλητήριο για τα Τέμπη: 23 προσαγωγές και πέντε συλλήψεις από την ΕΛΑΣ Facebook Twitter
Φωτ. EUROKINISSI
0

Πέντε συλλήψεις και 23 προσαγωγές πραγματοποιήθηκαν από την ΕΛΑΣ, στο σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για τα Τέμπη.

Νωρίτερα σήμερα στην πλατεία Συντάγματος, μαθητές, φοιτητές και καθηγητές πραγματοποίησαν νέο συλλαλητήριο για την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι συγκεκριμένες συλλήψεις έγιναν για κατά περίπτωση κατοχή ναρκωτικών, σουγιά, καπνογόνων. Παράλληλα, με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία έγινε γνωστό πως αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

Με εντολή της ΕΛΑΣ άνοιξε ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα». Κλειστός παραμένει για το επιβατικό κοινό ο σταθμός "Πανεπιστήμιο" και οι συρμοί διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ ο σταθμός «Σύνταγμα», με εντολή της ΕΛΑΣ, θα κλείσει εκ νέου στις 5 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 19:00 είναι προγραμματισμένο νέο συλλαλητήριο από εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες και συνδικάτα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM