Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας για τα κενά στα σχολεία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας για τα κενά στα σχολεία Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
0

Εκπαιδευτικοί και γονείς μαθητών από σχολεία της Αττικής πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα διαμαρτυρία έξω από το κτίριο του Υπουργείου Παιδείας.

Αίτημά τους, η άμεση στελέχωση των σχολείων με εκπαιδευτικούς, καθώς τα κενά παραμένουν στα σχολεία.

Όπως ανέφεραν, τα κενά αφορούν κυρίως στις ειδικότητες των Φυσικών, των Βιολόγων και των Χημικών. Επίσης, διαμαρτυρήθηκαν για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν σε αρκετά σχολεία για την έναρξη του ολοήμερου.

Σημειώνεται, πάντως, ότι το υπουργείο και δια στόματος χθες της υφυπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, από το βήμα της Βουλής, μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η επόμενη φάση προσλήψεων αναπληρωτών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι κρίθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις σε περιοχές του Γράμμου

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι κρίθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις σε περιοχές του Γράμμου

Το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό ορισμένων κατηγορουμένων ότι θα έπρεπε να εξαλειφθεί το αξιόποινο της πράξης τους λόγω επιστροφής των χρηματικών ποσών
LIFO NEWSROOM