Στυλίδα: Νεκρός 50χρονος από ηλεκτροπληξία- Από μια παλιά μπαλαντέζα

Στυλίδα: 50χρονος νεκρός από ηλεκτροπληξία Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Νεκρός από ηλεκτροπληξία βρέθηκε 50χρονος στην Στυλίδα. 

Ο 50χρονος άνδρας χτυπήθηκε από ρεύμα λίγο πριν τις επτά το απόγευμα του Σαββάτου στη Στυλίδα, κατά τη διάρκεια εργασιών στο σπίτι του με αποτέλεσμα να πεθάνει από ηλεκτροπληξία. 

Σύμφωνα με το LamiaReport ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να θέσει σε λειτουργία μια παλιά μπαλαντέζα που είχε στην αποθήκη, με αποτέλεσμα να «χτυπηθεί» από το ρεύμα.

Οι περίοικοι εντόπισαν τον άτυχο άνδρα και ενημέρωσαν εσπευσμένα το ΕΚΑΒ. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών, που έφτασαν στο σημείο για να επαναφέρουν τον 50χρονο, δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Ο 50χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο 50χρονος εργαζόταν στο Δήμο Στυλίδας ως υδρονομέας στους ελαιώνες και ήταν και αγρότης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM