Στο νοσοκομείο Παίδων 8χρονη με σφαίρα στο πόδι

Στο νοσοκομείο Παίδων 8χρονη με σφαίρα στο πόδι Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Με σφαίρα στο πόδι μεταφέρθηκε μία οκτάχρονη στο νοσοκομείο Παίδων το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Η οκτάχρονη υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αφαίρεση της σφαίρας ενώ έρευνες πραγματοποιούνται για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του τραυματισμού. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος, το παιδί διακομίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι και υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η σφαίρα προέρχεται από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η Ελληνική Αστυνομία δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Στο νοσοκομείο μετέβησαν στελέχη της Ασφάλειας που διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες του τραυματισμού. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι αναζητείται η μητέρα του παιδιού, η οποία είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει πως έγιναν όλα.

Την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια.

Με πληροφορίες από εφημερίδα «Έθνος»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM