Στο χειρουργείο το ζευγάρι που έπεσε στον Κηφισό

Στο χειρουργείο το ζευγάρι που έπεσε στον Κηφισό Facebook Twitter
0

Με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύονται στο Τζάνειο νοσοκομείο και χειρουργούνται αυτή την ώρα οι δυο νεαροί που, κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, έπεσαν τα ξημερώματα μέσα στην κοίτη του Κηφισού, στο ύψος της γέφυρας της Αγ. Άννης.

Η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο τραυματίες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, βρέθηκε στη γέφυρα ενώ τα κλειδιά ήταν πάνω στη μηχανή.

Τα αίτια του ατυχήματος είναι άγνωστα προς το παρόν και υπάρχει μόνο μία μαρτυρία ότι ίσως προηγήθηκε ερωτική αντιδικία και ότι έπεσε πρώτα ο νεαρός και μετά η κοπέλα.  Την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία και όχι η τροχαία.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM