Στο εδώλιο η αναισθησιολόγος για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας

Στο εδώλιο η αναισθησιολόγος για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Facebook Twitter
0

Στα τέλη Ιουνίου θα εκδικαστεί η υπόθεση του θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Η 4χρονη έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση «ρουτίνας» για κρεατάκια, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, τον Δεκέμβριο του 2015.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα ξεκινήσει στις 24 Ιουνίου.

Όπως μεταδίδει το τοπικό cretalive, στο εδώλιο θα καθίσει, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη που χειρίστηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό μέσο, ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου κ. Ευστάθιος Θεοφανίδης, που έχει αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης, προκύπτουν ευθύνες για την αναισθησιολόγο σε ό,τι αφορά τους μετεγχειρητικούς χειρισμούς, κατά τη διαδικασία αφύπνισης της 4χρονης από τη νάρκωση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαφάνιση Λόρα: Η αεροπορική επιβεβαίωσε στην ΕΛΑΣ ότι η 16χρονη ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη

Ελλάδα / Εξαφάνιση Λόρα: Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε στην ΕΛΑΣ ότι η 16χρονη ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την καθυστέρηση, σημειώνοντας ότι η πληροφορία θα μπορούσε να είχε κοινοποιηθεί από τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση της
THE LIFO TEAM