ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Στην κυκλοφορία δίνεται την Πέμπτη η γέφυρα Παπανδρέου στο ύψος του «Γ. Καραΐσκάκης»

Στην κυκλοφορία δίνεται την Πέμπτη η γέφυρα Παπανδρέου στο ύψος του «Γ. Καραΐσκάκης» Facebook Twitter
0

Στην κυκλοφορία δίνεται αύριο, Πέμπτη, η γέφυρα Παπανδρέου στο ύψος του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», που είχε κλείσει τις τελευταίες ημέρες λόγω έργων του τραμ.

Το κλείσιμο της γέφυρας είχε ως αποτέλεσμα, να είναι εξαιρετικά δύσκολη η είσοδος των οχημάτων στον Πειραιά και να σχηματίζονται μεγάλες ουρές επί της Ποσειδώνος.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μετά από ενημέρωση που είχε από την ίδια την «ΤΡΑΜ Α.Ε.».

Ο κ. Μώραλης χαρακτήρισε «απελπιστική» την κατάσταση που επικρατούσε τις τελευταίες ημέρες, σημειώνοντας ότι «είναι απαράδεκτο σε μια πόλη με ένα μεγάλο λιμάνι, με υπηρεσίες, με χαρακτηριστικά μητροπολιτικού Δήμου να μην μπορείς να μπεις στην πόλη».

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Ελλάδα / Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Η φωτιά στην Κερατέα, που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και εξαπλώθηκε σε πολλές περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής, άφησε πίσω της έναν νεκρό, κατεστραμμένες κατοικίες, περιουσίες, αγροτικές και δασικές εκτάσεις
LIFO NEWSROOM