Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ

Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, την ερχόμενη Τετάρτη (28 Νοεμβρίου), οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

Οι στάσεις εργασίας θα διαρκέσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. 

Το πρωί εκείνης της ημέρας, τα δρομολόγια θα αποκατασταθούν πλήρως στις 10π.μ και τα οχήματα θα αρχίσουν εκ νέου να αποσύρονται στις 8μ.μ.


Στην σχετική ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ζητά υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και δημόσιες αστικές συγκοινωνίες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους στο Τατόι: Τα αίτια του ατυχήματος αναζητά η Πολεμική Αεροπορία – Τα δύο πιθανά σενάρια

Ελλάδα / Συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους στο Τατόι: Τα αίτια του ατυχήματος αναζητά η Πολεμική Αεροπορία – Τα δύο πιθανά σενάρια

Δύο πιλότοι τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Η Πολεμική Αεροπορία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος
LIFO NEWSROOM