Σταμπουλίδης για συνωστισμό: «Θα είναι καταστροφικό για όλους ένα τρίτο αυστηρό lockdown»

Σταμπουλίδης για συνωστισμό: «Θα είναι καταστροφικό για όλους ένα τρίτο αυστηρό lockdown» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τις χθεσινές εικόνες συνωστισμού σε κεντρικές αγορές της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης σχολίασε ο γ.γ Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

«Θα είναι καταστροφικό για όλους ένα τρίτο αυστηρό απαγορευτικό» δήλωσε στον τηλεοτπικό ΣΚΑΪ, αναφορικά με την πολυκοσμία και τις ουρές που παρατηρήθηκαν χθες Σάββατο σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους. 

«Πρέπει ο καθένας να δείξει αυτοπειθαρχία, να σεβαστεί τον εαυτό του. Μην νομίζει ότι με τα επαναλαμβανόμενα SMS κοροϊδεύει το κράτος, τον εαυτό του κοροϊδεύει», πρόσθεσε κ. Σταμπουλίδης αναφέροντας ότι εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά έκτος από σήμερα και την ερχόμενη Κυριακή. Σημείωσε δε ότι υπάρχει δυναμική στην αγορά και η αύξηση πωλήσεων, κυρίως σε υποδήματα και ρούχα ξεπερνάει το 30%.

Παρότι το χρονικό όριο για τα SMS αγορών έχει οριστεί στις δύο ώρες, δεκάδες πρόστιμα βεβαιώθηκαν χθες σε καταναλωτές στην Ερμού, όταν διαπιστώθηκε πως έστελναν διαδοχικά SMS για να παρατείνουν τον χρόνο μετακίνησής τους για δύο, τέσσερις και έξι ώρες.

Υπενθυμίζεται πως λιανεμπόριο και σούπερ μάρκετ μπορούν να είναι ανοιχτά σήμερα προαιρετικά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ διατηρείται η υποχρέωση αποστολής SMS, με τον αριθμό 2, στο 13033.

«Οι επιχειρήσεις άνοιξαν αλλά μπορούν να κάνουν και χρήση των μέτρων στήριξης, και της επιστρεπτέας και των αναστολών», διευκρίνισε ο κ. Σταμπουλίδης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ