Σκέψεις για περιοριστικά μέτρα σε πτήσεις από Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Πολωνία

Σκέψεις για περιοριστικά μέτρα σε πτήσεις από Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Πολωνία Facebook Twitter
Σκέψεις για αναστολή πτήσεων από Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο Πολωνία (Eurokinissi)
0

Τα εισαγόμενα κρούσματα κορωνοϊού ανησυχούν τους ειδικούς, με την κυβέρνηση να σκέφτεται την επιβολή περιοριστικών μέτρων σε πτήσεις από χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το Star, στο τραπέζι «έχει πέσει» και το ενδεχόμενο ειδικών περιοριστικών μέτρων σε πτήσεις από την Γαλλία, την Ολλανδία, την Πολωνία και το Βέλγιο μετά την αύξηση των κρουσμάτων σε αυτές τις χώρες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η κατάσταση δε, κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή με τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε, τον καγκελάριο της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς και την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέττε Φρέντρικσεν να ακυρώνουν την αυριανή επίσκεψη τους στην Ελλάδα και τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, ανακοίνωσε και έκτακτο υπουργικό συμβούλιο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με τηλεφωνικές απάτες: Γνωστή αθλήτρια ανάμεσα στους συλληφθέντες

Ελλάδα / Εξάρθρωση κυκλώματος με απάτες: Γνωστή αθλήτρια με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανάμεσά τους

Από τον Φεβρουάριο του 2023 εξαπατούσαν πολίτες σε όλη τη χώρα μέσω εξελιγμένων τηλεφωνικών μεθόδων και πρόσβασης σε τραπεζικά δεδομένα - Εκτιμάται ότι οι απάτες είναι πολύ περισσότερες από όσες έχουν δηλωθεί
LIFO NEWSROOM