Σκέψεις για περιοριστικά μέτρα σε πτήσεις από Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Πολωνία

Σκέψεις για περιοριστικά μέτρα σε πτήσεις από Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Πολωνία Facebook Twitter
Σκέψεις για αναστολή πτήσεων από Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο Πολωνία (Eurokinissi)
0

Τα εισαγόμενα κρούσματα κορωνοϊού ανησυχούν τους ειδικούς, με την κυβέρνηση να σκέφτεται την επιβολή περιοριστικών μέτρων σε πτήσεις από χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το Star, στο τραπέζι «έχει πέσει» και το ενδεχόμενο ειδικών περιοριστικών μέτρων σε πτήσεις από την Γαλλία, την Ολλανδία, την Πολωνία και το Βέλγιο μετά την αύξηση των κρουσμάτων σε αυτές τις χώρες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η κατάσταση δε, κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή με τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε, τον καγκελάριο της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς και την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέττε Φρέντρικσεν να ακυρώνουν την αυριανή επίσκεψη τους στην Ελλάδα και τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, ανακοίνωσε και έκτακτο υπουργικό συμβούλιο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Ελλάδα / ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης για τον γάμο ομοφύλων, κρίνοντας πως δεν αντιβαίνει στις διατάξεις του Συντάγματος περί προστασίας του γάμου, της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας ή περί ισότητας
LIFO NEWSROOM
Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Ελλάδα / Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Οι καταγγελίες για τη Μονή Σινά και οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις στην Αίγυπτο - Η απόφαση που «άναψε φωτιές» - Ο μαραθώνιος ανακοινώσεων - Ο αιγυπτιακός (προσωρινός) επίλογος
LIFO NEWSROOM