Σέρρες: Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο με έναν νεκρό - Αναζητούνται οι δράστες

Σέρρες: Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της πόλης με έναν νεκρό - Αναζητούνται οι δράστες Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στις Σέρρες, μία άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της πόλης άφησε νεκρό έναν 34χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με τις αρχές, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ ατόμων, αγνώστου μέχρι στιγμής αριθμού. Ο 34χρονος έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο. Έπειτα, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM