Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Ελασσόνα

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Ελασσόνα Facebook Twitter
Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
0

Σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Ελασσόνα.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού ήταν 14 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ελασσόνας, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 10,9 χιλιόμετρα.

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 18:56 σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει το Ινστιτούτο. Ακολούθησε νέα σεισμική δόνηση της τάξης των 2,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ μόλις 6 λεπτά αργότερα. 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς ή ζημιές. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ NOVARTIS

Ελλάδα / Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την εξέταση του από την υπεράσπιση, είπε ότι θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για «όσα ψεύδη είχαν πει οι τότε προστατευόμενοι μάρτυρες»
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Ελλάδα / Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Το δακτυλικό του αποτύπωμα εντοπίστηκε στο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στα Λαδάδικα, όπου εκτιμούν οι αρχές πως κατασκευάστηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.
LIFO NEWSROOM