Σε ύφεση και οι τρεις πυρκαγιές στο νησί της Κέρκυρας

Σε ύφεση και οι τρεις πυρκαγιές στο νησί της Κέρκυρας Facebook Twitter
0

Υπό έλεγχο έθεσαν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε τρία διαφορετικά μέρη του νησιού, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες στη βόρεια, στη κεντρική και στη νότια Κέρκυρα.


Η πρώτη φωτιά εξελίχθηκε Βόρεια, σε δασική έκταση, στην περιοχή της Κασσιώπης , στο Κέντρωμα, ενώ μέσα σε λίγη ώρα έκανε την εμφάνισή της η δεύτερη φωτιά στη κεντρική Κέρκυρα, στην περιοχή του Δαφνίλα.

Οι απειλητικές φλόγες κατευθυνόταν σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά ο συντονισμός των πυροσβεστών, των εργαζομένων του δήμου, των κατοίκων, των εθελοντών και η έγκυρη παρέμβαση των πυροσβεστικών ελικοπτέρων, κατάφερε να την περιορίσει και μετά από τέσσερις περίπου ώρες να τη θέσει σε πλήρη έλεγχο.


Την ίδια ώρα  ξέσπασε μία τρίτη φωτιά, σε δασική έκταση, στη νότια Κέρκυρα, στην περιοχή Βραγκανιώτικα η οποία σβήστηκε έγκαιρα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM