Σε κινητοποιήσεις κατά των νέων μέτρων προχωρούν οι νοσοκομειακοί γιατροί

Σε κινητοποιήσεις κατά των νέων μέτρων προχωρούν οι νοσοκομειακοί γιατροί Facebook Twitter
0

Σε κινητοποιήσεις κατά των νέων μέτρων προχωρά η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ).

 

Αύριο, Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, γιατροί και εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε καταλήψεις σε γραφεία Διοικητών στα Νοσοκομεία όλης της χώρας και θα συμμετάσχουν στη μοτοπορεία των ΟΤΑ, που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι από την πλατεία Καραϊσκάκη.

 

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου διοργανώνεται συλλαλητήριο 11:00- 15:00 έξω από το υπουργείο Υγείας.

 

Το Σάββατο 6 Οκτώβριου, οι υγειονομικοί διοργανώνουν συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 18:00 σε συντονισμό, όπως αναφέρουν, με τους Ισπανούς και τους Πορτογάλους και με σύνθημα «να κρατήσουμε όρθιο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας -να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία- κανένας μόνος του στην κρίση».

 

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο γενικής απεργίας την επόμενη εβδομάδα, καθώς και συμμετοχής στις καταλήψεις, που προγραμματίζουν οι εργαζόμενοι ΟΤΑ στα δημαρχεία, σύμφωνα με τη «Ναυτεμπορική».

 

 

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM
ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM