ΤΩΡΑ

Σε δομή φιλοξενίας η 10χρονη και το μικρότερο αδελφάκι της

Σε δομή φιλοξενίας η 10χρονη και το μικρότερο αδελφάκι της Facebook Twitter
0

Η 10χρονη, η αρπαγή της οποίας συγκλόνισε όλη τη χώρα, βγήκε από το νοσοκομείο μετά από 10 ημέρες και μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων.

Όπως έγινε γνωστό, η 10χρονη θα φιλοξενηθεί προσωρινά στη δομή, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, που είναι σε εξέλιξη, για το περιβάλλον της ανήλικης.

Στο μεταξύ, το μικρότερο αδελφάκι της ανήλικης φέρεται να φιλοξενείται επίσης σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού, όπως αποφάσισαν οι αρχές. Η παραμονή θα είναι προσωρινή, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πήρε εξιτήριο η 10χρονη από το νοσοκομείο

 

Νωρίτερα, εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν, πήρε η 10χρονη έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες νοσηλείας  Ο 25χρονος αδερφός της ανήλικης, ζητά να βρίσκεται κοντά στην αδερφή του και επιμένει ότι θεωρεί πως στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα εκτός από την 33χρονη, ενώ κάνει λόγο και για το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος.

«Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα. Η αδερφή μου δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 10χρονης, μιλώντας στο Mega.

Ελλάδα
0

ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ