Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα τα όργανα 19χρονου θύματος τροχαίου

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη κα Ιωάννινα τα όργανα 19χρονου θύματος τροχαίου Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο της Άρτας η διαδικασία λήψης οργάνων ενός 19χρονου, θύματος τροχαίου.

Οι γονείς του παιδιού αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του και να δώσουν ζωή σε άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο 19χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο που έγινε στο Αγρίνιο στις 27 Δεκεμβρίου και δεν ανέκαμψε.

Τρείς ιατρικές ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη κα Γιάννενα βρίσκονται στο νοσοκομείο Άρτας για να λάβουν τα όργανα και να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση καρδιάς, νεφρών και ήπατος.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM