Ροδόπη: Νεκρή η 12χρονη που παρασύρθηκε από τα ρεύματα με φουσκωτό

Ροδόπη: Νεκρή η 12χρονη που παρασύρθηκε από τα ρεύματα με φουσκωτό Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / EUROKINISSI
0

Τραγωδία σημειώθηκε στη Ροδόπη, όταν μία 12χρονη παρασύρθηκε με το φουσκωτό της στη θαλάσσια περιοχή του Ίμερου.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η ανήλικη παρασύρθηκε από τα ρεύματα στην θαλάσσια περιοχή Ίμερος της Ροδόπης.

Άμεσα συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης ειδοποίησε τις Αρχές και ξεκίνησε η επιχείρηση ανεύρεσής της. Για πάνω από δύο ώρες, πλωτά σκάφη του Λιμενικού, ελικόπτερα αλλά και ιδιωτικά σκάφη έψαχναν την ανήλικη.

Τελικά, η 12χρονη εντοπίστηκε στο λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους στη Μαρώνεια. Οι διασώστες του ΕΞΑΒ έκαναν κάθε προσπάθεια να επαναφέρουν το παιδί, αλλά αυτό δεν τα κατάφεραν.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κομοτηνής όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλία: Χιλιάδες στρέμματα «εξαφανίστηκαν» σε Τρίκαλα και Λάρισα εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού

Ελλάδα / Θεσσαλία: Χιλιάδες στρέμματα «εξαφανίστηκαν» σε Τρίκαλα και Λάρισα εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού

Οι ιδιοκτήτες των χωραφιών αναφέρουν την απουσία αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή και πάρα πολλές εκκρεμότητες με τις αποζημιώσεις από τις καταστροφές της κακοκαιρίας Daniel
LIFO NEWSROOM