Ράλι Ακρόπολις: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στο κέντρο - Πού θα διακοπεί η κυκλοφορία

Ράλι Ακρόπολις: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στο κέντρο - Πού θα διακοπεί η κυκλοφορία Facebook Twitter
Φωτογραφία από την παρουσίαση του EKO RALLY ACROPOLIS 2025 - Οι κυκοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο / Eurokinissi
0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε εφαρμογή αύριο Πέμπτη 25 Ιουνίου, στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής του Ράλι Ακρόπολις, «ΕΚΟ ACROPOLIS RALLY 2025».

Στο πλαίσιο διεξαγωγής της τελετής εκκίνησης του «ΕΚΟ ACROPOLIS RALLY 2025» επί της Πλατείας του Παναθηναϊκού Σταδίου και της Υπερειδικής Διαδρομής στο χώρο του Ζαππείου την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025, θα εφαρμοστούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος του οδικού δικτύου που περιβάλλει την αθλητική εγκατάσταση της Υπερειδικής Διαδρομής καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του Ζαππείου.

Τι θα ισχύει:

Α. Απαγόρευση στάσης-στάθμευσης των οχημάτων:

Α) Από την 18.00' ώρα της 25-6-2025 έως το πέρας της διεξαγωγής του αγώνα την 26-6-2025, στις κατωτέρω οδούς:

- Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της.

- Πλατεία Καραϊσκάκη (Άγαλμα Δισκοβόλου).

- Ακακιών, σε όλο το μήκος της.

Β) Από την 05.00' ώρα της 26-6-2025 έως το πέρας της διεξαγωγής του αγώνα την 26-6-2025, στις παρακάτω λεωφόρους:

- Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βασ. Σοφίας έως την οδό Ερατοσθένους στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Βουλιαγμένης, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

- Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ερατοσθένους και Αρδηττού και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

- Β. Σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:

Α) Από την 20:00' ώρα της 25-6-2025 έως το πέρας της διεξαγωγής του αγώνα την 26-6-2025, στις κατωτέρω οδούς:

- Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της.

- Πλατεία Καραϊσκάκη (Άγαλμα Δισκοβόλου).

- Ακακιών, σε όλο το μήκος της.

Β) Από την 10:00' ώρα της 26-6-2025 έως το πέρας της διεξαγωγής του αγώνα την 26-6-2025, στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους:

- Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βασ. Σοφίας έως την οδό Ερατοσθένους στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Βουλιαγμένης, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

- Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ερατοσθένους και Αρδηττού και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

- Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

- Λεωφ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της ανωτέρω περιοχής, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.
 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ