Qatargate: Αναβλήθηκε για τις 28 Φεβρουαρίου το αίτημα για την έκδοση Κοτσολίνο στις Βρυξέλλες

Ο Αντρέα Κοτσολίνο Facebook Twitter
Φωτ.: Italia24
0

Την απόφασή του για την ενδεχόμενη έκδοση του Αντρέα Κοτσολίνο στις Βρυξέλλες ανέβαλε το εφετείο της Νάπολης, όπως έχει ζητηθεί από τη βελγική δικαιοσύνη.

Η σχετική διαδικασία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Κοτσολίνο.

Το εφετείο δέχθηκε το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης του Αντρέα Κοτσολίνο να ζητηθούν περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με τις συνθήκες κράτησης του σωφρονιστικού ιδρύματος στο οποίο ενδέχεται να μεταφερθεί ο πελάτης τους έπειτα από τυχόν έκδοσή του. 

Η νέα ακροαματική διαδικασία ορίσθηκε για τις 28 Φεβρουαρίου και μέχρι τότε ο πολιτικός θα συνεχίσει να βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό.

Ο Αντρέα Κοτσολίνο συνελήφθη την Παρασκευή στην Νάπολη, μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα που εξέδωσε η εισαγγελία των Βρυξελλών με κατηγορίες συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, διαφθοράς, όπως και για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος στο πλαίσιο της έρευνας για το Qatargate.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: «Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα» - Επιβεβαίωσε ότι καταρρίφθηκε τρίτος πύραυλος από το Ιράν

Διεθνή / Τουρκία: «Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα» - Επιβεβαίωσε ότι καταρρίφθηκε τρίτος πύραυλος από το Ιράν

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά την κατάρριψη δεύτερου βαλλιστικού πυραύλου που είχε εκτοξευθεί από το Ιράν - Βίντεο από το περιστατικό
THE LIFO TEAM