Πυροβολισμοί στον Έβρο: Σε σοβαρή κατάσταση ο συνοριοφύλακας

Πυροβολισμοί στον Έβρο: Σε σοβαρή κατάσταση ο συνοριοφύλακας Facebook Twitter
Συνοριοφύλακας στον Έβρο/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο συνοριοφύλακας στον Έβρο που δέχτηκε πυροβολισμούς από την τουρκική πλευρά.

Ο συνοριοφύλακας χειρουργείται αυτή την ώρα, καθώς υπέστη τραύματα στην κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Οι συνοριοφύλακες της ελληνικής περιβόλου που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο δεν γνωρίζουν αν οι πυροβολισμοί προέκυψαν από διακινητές ή παράτυπους μετανάστες, σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, Έλληνες συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή και κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά.

Η ανακοίνωση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα στην περιοχή του Σουφλίου Έβρου αναφέρει:

«Σήμερα, Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 και περί ώρα 18.20 σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου Έβρου, Έλληνες συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή και κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα ευρισκόμενα στην τουρκική πλευρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκε Έλληνας συνοριοφύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για παροχή πρώτων βοηθειών.

Το όλο περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Ελλάδα / Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες προχωρούν στην κινητοποίηση διαμαρτυρόμενοι για την «αδράνεια και τις ασυνεπείς δημόσιες τοποθετήσεις» της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗ

Ελλάδα / Καταγγελία για ομοφοβία στη Θεσσαλονίκη - Ιδιοκτήτης γυμναστηρίου έκανε παρατήρηση σε άνδρα που φορούσε crop top

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στη Θεσσαλονίκη ισχυρίστηκε πως θα προέβαινε σε ανάλογη συμπεριφορά, ανεξαρτήτως συμπεριφοράς ή σεξουαλικού προσανατολισμού
LIFO NEWSROOM