Προβλήματα σε αρκετές περιοχές προκάλεσε η ισχυρή καταιγίδα που ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Αττική. 


Από τους ισχυρούς ανέμους που συνοδευόταν το σύντομο έντονο φαινόμενο έπεσαν δέντρα σε Κορωπί, Διόνυσο, Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Βούλα και Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αυτοκίνητα. 

 

Η Πυροσβεστική δέχτηκε τουλάχιστον 30 κλήσεις για κοπές και απομάκρυνση πεσμένων δέντρων. 

 

Από το νυχτερινό μπουρίνι δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ούτε πλημμύρες. 

 

Ισχυρή βροχόπτωση έπληξε και τη Θεσσαλονίκη όπου πολλοί δρόμοι στο κέντρο πλημμύρισαν. 
 

Ισχυρές βροχοπτώσεις έως το βράδυ της Τρίτης


Έως το βράδυ της Τρίτης 07/12 αναμένονται βροχές και καταιγίδες ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως σε τμήματα των ορεινών ηπειρωτικών της χώρας.

 

Τα φαινόμενα έως τις πρωινές ώρες της Τρίτης θα είναι ισχυρά στο Ιόνιο, τα δυτικά, ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, το Ανατολικό και τα Δωδεκάνησα ενώ στη συνέχεια τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, τα νησιά του Ανατολικού και τα Δωδεκάνησα. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως για τις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές καθώς και τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά.

 

Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά των δυτικών ηπειρωτικών και σταδιακά από το πρωί της Τρίτης στα ορεινά των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών και ενδεχομένως σε περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου της Κεντρικής Μακεδονίας. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται προς το βράδυ της Τρίτης, με εξαίρεση τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

 

Αρκετά προβλήματα από την ισχυρή καταιγίδα σε Αττική και Θεσσαλονίκη - Ζημιές σε οχήματα από πτώση δέντρων
meteo.gr